Etiket Sonuçları: korgan

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. yılı münasebetiyle okulumuzda etkinlikler yapıldı. Öğrencilerimize çeşitli videolar izletildi. 103. Yılda 103 Mektup Yarışması düzenlendi.

Anadolu yıldızlar ligi puanlı atletizm il seçmeleri Fatsa Stadyumunda yapıldı.

10 branşta yapılan yarışlarda 4 birincilik ,3 ikincilik ,3 de üçüncülük le yarışmaları bitirdik.

Öğrencilerimiz İsmail Düğü, Enes Duran, Mehmet Tüzel il takımında 4 branşta Ordumuz için  24-25 Mart´ta Erzincan da ter dökecekler. Öğrencilerimiz ve beden eğitimi öğretmenimiz Recep Kızılırmak a teşekkür ederiz

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 29 takımda 170 sporcunun katılımıyla 19 Eylül Stadyumunda yapılan, Okul Sporları Puanlı Atletizm Yarışmalarında okulumuz küçük erkeklerde takım halinde 3. ve kızlar takım halinde 8. oldular.

Bireysel olarak Serkan Düşün yüksek atlama ve 1000 m. koşuda il 3. oldu , top atmada Meryem Ayma 2. ve 800 m. koşuda Gamze Nur Pek 3. oldular.

Öğrencilerimize ve beden eğitimi öğretmeni Recep Kızılırmak´a teşekkür ederiz.

28 Şubat Sivil Savunma Günü nedeniyle okulumuzda program düzenlendi. Sivil Savunma Kulübü rehber öğretmenleri Ali Şan KARAOĞLU ve Sümeyye ALTUNEL liderliğinde, öğrencilere sivil savunmanın önemi üzerine bilgilendirici konuşmalar yapıldı. Akabinde okulumuzda ve pansiyonda tahliye tatbikatı ve yangın söndürme tatbikatı yapıldı.

Canından bir parça evlatlarını toprağa veren şehit annelerinin, şefkatiyle, emeğiyle, alın teriyle dünyamıza güç veren, dünyamızı güzelleştiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarız.

Okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Serdar KURT ve öğrencilerimiz pansiyon yemekhanemize Ayyıldız motifi çizdiler. Daha sonra kahraman mehmetçiğimizin Afrin´de yürütmekte olduğu Zeytin Dalı Operasyonu´na destek açıklaması yaptılar.

1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında okulumuz Yeşilay Kulübü öğretmenleri tarafından öğrencilere bilgilendirme yapıldı. "Sağlıklı Bir Yaşam İçin Sen de Söz Ver" sloganıyla yürüyüş düzenlendi.

Eğitimde Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) Projesi kapsamında okulumuza 2017 yılında etkileşimli tahta kurulumu yapılmıştı. Ancak okul bölgesinde fiber altyapı eksikliği nedeniyle aktif olarak kullanma imkanı bulunmuyordu. Altyapı eksikliğinin giderilmesiyle etkileşimli tahtalardan öğrencilerimizin derse daha aktif katılımını sağlamaktayız.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen, özel eğitim öğrencilerinin yarıştığı atletizm müsabakaları Ordu 19 Eylül Stadyumunda  yapıldı. 50 katılımcı koşu, uzun atlama, ve gülle atma alanlarında yarıştı.

Ülkemizin gelecek beş yıl içinde ulaşmak istediği hedefleri ortaya koyacak olan On Birinci Kalkınma Planı (2019-2023) hazırlıkları, T.C. Kalkınma Bakanlığı önderliğinde geniş katılımlı Özel İhtisas Komisyonları ve istişare toplantıları ile başlatılmıştır.

Beklenen kar nihayet hafta sonu yağdı ve öğrencilerimiz kar topu oynayarak, kardanadam yaparak gönüllerince eğlendiler.

Okulumuzda Yerli Malı Haftası kutlandı

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Mustafa Aydın tarafından, okulumuz öğrencileri arasında dersi sevdirmek ve ilgiyi artırmak amacıyla "Fen Aşkına" adlı yarışma düzenlenmiştir. Gruplar halinde yarışacak öğrencilerimiz, okulumuz öğretmenlerinde bulunan şifreleri toplayacak ve öğrencilerin her öğretmenden ayrı ayrı aldığı şifreleri birleştirerek sonuca ilk ulaşan takım galip olacaktır.

Okulumuzda Eczacıbaşı A.Ş. nin yürütmekte olduğu Hijyen Projesi kapsamında yapılan çalışmalar, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Erol Başar, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murtaza Alan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Nazım Manguş, Eczacıbaşı A.Ş. mimarı Sayın Çiğdem Karkın, İl Millî Eğitim teknik ekip üyeleri ve yüklenici firma temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette yapılan çalışmalar kontrol edildi.