Etiket Sonuçları: yibo

28 Şubat Sivil Savunma Günü nedeniyle okulumuzda program düzenlendi. Sivil Savunma Kulübü rehber öğretmenleri Ali Şan KARAOĞLU ve Sümeyye ALTUNEL liderliğinde, öğrencilere sivil savunmanın önemi üzerine bilgilendirici konuşmalar yapıldı. Akabinde okulumuzda ve pansiyonda tahliye tatbikatı ve yangın söndürme tatbikatı yapıldı.

Canından bir parça evlatlarını toprağa veren şehit annelerinin, şefkatiyle, emeğiyle, alın teriyle dünyamıza güç veren, dünyamızı güzelleştiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarız.

Okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Serdar KURT ve öğrencilerimiz pansiyon yemekhanemize Ayyıldız motifi çizdiler. Daha sonra kahraman mehmetçiğimizin Afrin´de yürütmekte olduğu Zeytin Dalı Operasyonu´na destek açıklaması yaptılar.

Ülkemizin gelecek beş yıl içinde ulaşmak istediği hedefleri ortaya koyacak olan On Birinci Kalkınma Planı (2019-2023) hazırlıkları, T.C. Kalkınma Bakanlığı önderliğinde geniş katılımlı Özel İhtisas Komisyonları ve istişare toplantıları ile başlatılmıştır.

Beklenen kar nihayet hafta sonu yağdı ve öğrencilerimiz kar topu oynayarak, kardanadam yaparak gönüllerince eğlendiler.

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Mustafa Aydın tarafından, okulumuz öğrencileri arasında dersi sevdirmek ve ilgiyi artırmak amacıyla "Fen Aşkına" adlı yarışma düzenlenmiştir. Gruplar halinde yarışacak öğrencilerimiz, okulumuz öğretmenlerinde bulunan şifreleri toplayacak ve öğrencilerin her öğretmenden ayrı ayrı aldığı şifreleri birleştirerek sonuca ilk ulaşan takım galip olacaktır.

Okulumuzda Eczacıbaşı A.Ş. nin yürütmekte olduğu Hijyen Projesi kapsamında yapılan çalışmalar, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Erol Başar, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murtaza Alan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Nazım Manguş, Eczacıbaşı A.Ş. mimarı Sayın Çiğdem Karkın, İl Millî Eğitim teknik ekip üyeleri ve yüklenici firma temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette yapılan çalışmalar kontrol edildi.

Hijyen projesi kapsamında mutfak ve yemekhanemizin ıslak zeminleri yenilendi. Bakanlığımızın gönderdiği 2017 yılı donatım ödenekleri kapsamında da yenilenmesi gereken makina, tehcizat ve donanım eksikleri giderildi.

Öğrencilerimizin sosyal yaşantısına hareket getirmek ve motivasyon sağlamak için,derslerden sonra öğrencilerin hazırladığı ve öğretmenlerimizin de katıldığı bir eğlence düzenlendi. Parti havasında geçen eğlenceden memnun olan öğrencilerimiz yeni hazırlıklara başladılar.

MEB Burslar ve Sosyal Yardımlar Yönetmeliği gereğince öğrencilerimizin giyim, kırtasiye ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması için yatılı her öğrenciye 225,95 TL nakdi yardım yapılacaktır. Öğrenci velilerimizin şahsen okula başvurması rica olunur.

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Anasınıfı öğrencilerimizin ders içinde yaptığı çalışmaları "Bugün Ne Yaptık" köşesinde sergiliyoruz.

İlçe kaymakamımız Sayın Faruk Doğru, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murtaza Alan ve Şube Müdürümüz Sayın Nazım Manguş okulumuzu ziyaret ettiler

30/09/2017 Cumartesi günü okulumuz konferans salonunda Okul Aile Birliği Genel Kurulu toplantısı yapılmıştır.