Haz

Okulumuzun bağlı olduğu Telekom altyapısındaki arıza nedeniyle sağlıklı telefon iletişimi yapılamamaktadır. Okulumuz hakında biligi almak isteyenlerin "Okulumuz Hakkında" http://korganyibo.meb.k12.tr/52/08/747792/okulumuz_hakkinda.html sayfasından bilgi alabilirler. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler mesai saatleri içinde aşağıdaki numaralardan ulaşabilirler.

Selim TEKİNASA-Müdür Başyardımcısı-505 676 8553

Bekir ALTUNEL-Müdür Yardımcısı-546 475 9774

İlhan KILIÇ-Müdür Yardımcısı-543 770 6921

Doğumdan başlayarak evlatları için herşeyin en iyisini isteyen annelerin emeklerinin karşılığı bir günle ödenmez. Her yıl mayıs ayının 2.pazar günü annelerin ve emeklerinin yüceltildiği gün olarak dünya genelinde kutlanan Anneler Günü bu yıl 13 Mayıs 2018 günü kutlanıyor.

Okulumuz öğrencileri arasında 09/05/2018 Çarşamba günü Akıl oyunları turnuvası düzenlendi. 76 öğrencinin katıldığı yarışmalar Mangala, Hedef 5 ve Reversi kategorilerinde yapıldı.

Ankara Kızılcahamam´da 3-7 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılan şampiyonada 21 takım yarıştı. Yıldız erkekler kategorisinde yapılan maçlar sonucu okul takımımız Türkiye 4.sü olmuştur.

4 Aylık bir süreçte yeni kurulan tamımımızın başarısı Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Sayın Murat PAZAN tarafından da takdirle karşılanmıştır. Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Recep KIZILIRMAK´ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Takımımızın Kızılcahamam´da konaklamasına yardımcı olan Birteks A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hacı Ramazan YAĞDIRAN ve Şifa Termal Hotel´e ayrıca teşekkür ederiz.

Okulumuzun kardeş okulları olan Çitlice İlkokulu ve Belalan Yolağzı İlkokulu öğrencileri ile sabah kahvaltısı yaptık. Kahvaltı sonrası okulumuzun bölümleri gezilerek okulumuz tanıtıldı. Öğrenciler zeka oyunları sınıfımızda ve z-kütüphanemizde keyifli vakit geçirdiler. Öğrencilerimize kitap hediye ederek uğurladık.

İlçe Halk Sağlığı Merkezi Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine ve öğretmenlerine Kırım Kongo Kanamalı Ateşi(KKKA) ve kene ile mücadele hakkında bilgilendirme semineri verildi.

Okulumuz Bilim Fen ve Teknoloji Kulübü tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak atık pillerin doğaya zararı konusunda sınıflarımızda bilgilendirme çalışmaları yapıldı ve kulüp rehber öğretmeni Soner YILMAZ tarafından atık pil toplama kampanyası başlatıldı. Her sınıfa atık pil toplamak için bidonlar yerleştirildi. Toplanan piller karşılığında hediye verilecek olup, tüm öğrenci öğretmen ve velilerimizi kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz.

Okulumuz tarafından 15-22 Nisan Turizm Haftası münasebetiyle düzenlenen Yöresel Yemek Yarışmasının ödül töreni yapıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz ve Sarıaliç İlkokulu ortak etkinlikleriyle coşkuyla kutlandı.

15-22 Nisan arasında kutlanan Turizm Haftası münasebetiyle okulumuz tarafından öğrenci velilerimiz arasında düzenlenen yöresel yemek yarışması, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Nazım ASLANER ve Kenan KÖKLÜKAYA, Gürcü Kültür Tanıtım ve Dayanışma Derneği yöneticileri ve vatandaşların katılımı ile 20/04/2018 tarihinde pansiyon yemekhanesinde yapıldı.

Gürcü Kültür Tanıtım ve Dayanışma Derneği tarafından okulumuz öğrencilerine 23 Nisan hediyesi verildi.

Çayırkent ÇPAL Bilim Fuarını Fen ve Teknoloji öğretmenimiz Mustafa Aydın ve bir grup öğrencimizle ziyaret ettik. Öğrencilerimiz farklı uygulamaları ve yenilikleri gördüler.

Okulumuzdan bir grup öğrenci ile Belalan Yolağzı İlkokulu´nu ziyaret ettik. Öğrencilerimiz okulumuzu tanıttılar ve Belalan Yolağzı İlkokulu öğrencilerini okulumuza davet ettiler.

Okul müdürü Seydi Tuğyan´a göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Türkiye akıl ve zeka oyunları tarafından Bilecik’te düzenlenen Türkiye Zeka Oyunları finalinde Ordu takımında yer alan öğrencimiz Merve Değri 12/14 yaş grubu Mangala müsabakalarında Türkiye dokuzuncusu oldu. İkizce Ortaokulu´ndan Aytuğ Şahinkaya 9/11 yaş mangalada Türkiye ikincisi, Sakarya Ortaokulu´ndan Enes Utku Selbes ise Reversi de Türkiye 5. si oldu. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Günümüzde dünyanın en büyük problemlerinden biri de atıkların, artan nüfus ve tüketim kültürünün etkisiyle dünyayı istila etmesidir. Görsel sanatlar öğretmenimiz bu konuya dikkat çekmek ve çöp olarak gördüğümüz maddelerin tekrar kullanılabildiğini göstermek için derste atık maddelere resim yaptırdı. Önümüzdeki günlerde bu  ürünlerden okulumuzda sergi açılacaktır.