İlçe Halk Sağlığı Merkezi Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine ve öğretmenlerine Kırım Kongo Kanamalı Ateşi(KKKA) ve kene ile mücadele hakkında bilgilendirme semineri verildi.

Okulumuz Bilim Fen ve Teknoloji Kulübü tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak atık pillerin doğaya zararı konusunda sınıflarımızda bilgilendirme çalışmaları yapıldı ve kulüp rehber öğretmeni Soner YILMAZ tarafından atık pil toplama kampanyası başlatıldı. Her sınıfa atık pil toplamak için bidonlar yerleştirildi. Toplanan piller karşılığında hediye verilecek olup, tüm öğrenci öğretmen ve velilerimizi kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz.

Okulumuz tarafından 15-22 Nisan Turizm Haftası münasebetiyle düzenlenen Yöresel Yemek Yarışmasının ödül töreni yapıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz ve Sarıaliç İlkokulu ortak etkinlikleriyle coşkuyla kutlandı.

15-22 Nisan arasında kutlanan Turizm Haftası münasebetiyle okulumuz tarafından öğrenci velilerimiz arasında düzenlenen yöresel yemek yarışması, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Nazım ASLANER ve Kenan KÖKLÜKAYA, Gürcü Kültür Tanıtım ve Dayanışma Derneği yöneticileri ve vatandaşların katılımı ile 20/04/2018 tarihinde pansiyon yemekhanesinde yapıldı.

Gürcü Kültür Tanıtım ve Dayanışma Derneği tarafından okulumuz öğrencilerine 23 Nisan hediyesi verildi.

Çayırkent ÇPAL Bilim Fuarını Fen ve Teknoloji öğretmenimiz Mustafa Aydın ve bir grup öğrencimizle ziyaret ettik. Öğrencilerimiz farklı uygulamaları ve yenilikleri gördüler.

Okulumuzdan bir grup öğrenci ile Belalan Yolağzı İlkokulu´nu ziyaret ettik. Öğrencilerimiz okulumuzu tanıttılar ve Belalan Yolağzı İlkokulu öğrencilerini okulumuza davet ettiler.

Okul müdürü Seydi Tuğyan´a göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Türkiye akıl ve zeka oyunları tarafından Bilecik’te düzenlenen Türkiye Zeka Oyunları finalinde Ordu takımında yer alan öğrencimiz Merve Değri 12/14 yaş grubu Mangala müsabakalarında Türkiye dokuzuncusu oldu. İkizce Ortaokulu´ndan Aytuğ Şahinkaya 9/11 yaş mangalada Türkiye ikincisi, Sakarya Ortaokulu´ndan Enes Utku Selbes ise Reversi de Türkiye 5. si oldu. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Günümüzde dünyanın en büyük problemlerinden biri de atıkların, artan nüfus ve tüketim kültürünün etkisiyle dünyayı istila etmesidir. Görsel sanatlar öğretmenimiz bu konuya dikkat çekmek ve çöp olarak gördüğümüz maddelerin tekrar kullanılabildiğini göstermek için derste atık maddelere resim yaptırdı. Önümüzdeki günlerde bu  ürünlerden okulumuzda sergi açılacaktır.

İlimizde yürütülen"Bir Kitapta Sen Anlat" yarışmasında Fatsa bölge finali yapıldı. Ortaokul kategorisinde ilçemizi temsil eden okulumuz 5.sınıf öğrencisi Merve Öket "Pembe İncili Kaftan"hikayesi ile 2. oldu.  Öğrencilerimiz yarışmadan sonra Fatsa´da gezip eğlendiler. Öğrencimizi ve oğretmenlerimizi tebrik ederiz.

7-8 Nisan 2018 tarihleri arasında Karaman’da düzenlenen Okul Sporları Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası Türkiye geneli 64 ilden yaklaşık 640 sporcunun katılımı ile yapıldı.

Havaların ısınması ile birlikte okul bahçemizde bulunan ağaçların bakımını ve budamasını yaptık, aşılanması gereken ağaçlara kalem aşısı yaptık.

Yıldız Erkekler Puanlı Atletizm Müsabakaları Ordu 19 Eylül Stadyumunda yapıldı. 12 takım ve 8 bireysel sporcunun katıldığı müsabakalara okulumuzdan 6 sporcu katıldı.

Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat PAZAN tarafından okulumuza ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette okulumuzda yapılan spor faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Okulumuzda yeni kurulan beyzbol takımı için malzeme desteği veren Murat PAZAN, ihtiyaç listesi alarak yeni yardımların yapılacağı müjdesini verdi. Kendisine okulumuz adına teşekkür ederiz.