Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen, özel eğitim öğrencilerinin yarıştığı atletizm müsabakaları Ordu 19 Eylül Stadyumunda  yapıldı. 50 katılımcı koşu, uzun atlama, ve gülle atma alanlarında yarıştı.

Okulumuz pansiyonunda Korgan Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri ve personeli ile kahvaltıda buluştuk.

Ülkemizin gelecek beş yıl içinde ulaşmak istediği hedefleri ortaya koyacak olan On Birinci Kalkınma Planı (2019-2023) hazırlıkları, T.C. Kalkınma Bakanlığı önderliğinde geniş katılımlı Özel İhtisas Komisyonları ve istişare toplantıları ile başlatılmıştır.

Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´nün 16-17/02/2018 tarihlerinde düzenlemiş olduğu Okul Sporları Karadeniz Kros Bölge Müsabakaları´na okul atletizm yıldız takımımız katıldı. 19 takımda 127 öğrencinin yarıştığı organizasyonda atletizmcilerimiz takım halinde 10. olmuşlardır.Öğrencilerimize ve Beden Eğitimi Öğretmeni Recep KIZILIRMAK´a teşekkür ederiz.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Kutlu Tekin BAŞ ve beraberindeki heyet okulumuzu ziyaret etti. Okulumuzda devam eden projeler ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alan heyet daha sonra öğretmenlerimizle bir araya gelerek sohbet ettiler.

Beklenen kar nihayet hafta sonu yağdı ve öğrencilerimiz kar topu oynayarak, kardanadam yaparak gönüllerince eğlendiler.

Okulumuzda Yerli Malı Haftası kutlandı

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Mustafa Aydın tarafından, okulumuz öğrencileri arasında dersi sevdirmek ve ilgiyi artırmak amacıyla "Fen Aşkına" adlı yarışma düzenlenmiştir. Gruplar halinde yarışacak öğrencilerimiz, okulumuz öğretmenlerinde bulunan şifreleri toplayacak ve öğrencilerin her öğretmenden ayrı ayrı aldığı şifreleri birleştirerek sonuca ilk ulaşan takım galip olacaktır.

Okulumuzda Eczacıbaşı A.Ş. nin yürütmekte olduğu Hijyen Projesi kapsamında yapılan çalışmalar, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Erol Başar, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murtaza Alan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Nazım Manguş, Eczacıbaşı A.Ş. mimarı Sayın Çiğdem Karkın, İl Millî Eğitim teknik ekip üyeleri ve yüklenici firma temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette yapılan çalışmalar kontrol edildi.

Hijyen projesi kapsamında mutfak ve yemekhanemizin ıslak zeminleri yenilendi. Bakanlığımızın gönderdiği 2017 yılı donatım ödenekleri kapsamında da yenilenmesi gereken makina, tehcizat ve donanım eksikleri giderildi.

Öğrencilerimizin sosyal yaşantısına hareket getirmek ve motivasyon sağlamak için,derslerden sonra öğrencilerin hazırladığı ve öğretmenlerimizin de katıldığı bir eğlence düzenlendi. Parti havasında geçen eğlenceden memnun olan öğrencilerimiz yeni hazırlıklara başladılar.

Okul girişimizde bulunan yağmur tahliye menfezi boruları Karayolları 77.Bölge Şefliği tarafından değiştirilmiş ve Korgan Belediyesi tarafından çakıl dökülmüş olup, ilerleyen günlerde beton dökülecektir. İlgili kurumlara teşekkür ederiz.

MEB ile Eczacıbaşı A.Ş. arasında yapılan protokolle  okulumuzda yürütülen "Hijyen Projesi" kapsamında pansiyon mutfağı ve yemekhanesinin seramik döşemeleri, altyapısı,elektrik hatları bitirilerek kullanıma hazır hale getirilmiştir.

Okul ve pansiyon WC - lavabolarında çalışmalar tüm hızıyla sürmektedir.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Fatsa´da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından atletizm yarışmaları yapıldı. Yarışmalara 19 ilçeden 224 öğrenci katıldı. Koşu yarışlarına katılan öğrencilerimizden;

Küçük kızlarda Medine Öket 2.

Küçük erkeklerde Serkan Düşün 4.

Yıldız kızlarda Hatice Sezgen  4.

Yıldız erkeklerde Enes Duran 4.

Olmuştur. Öğrencilerimize ve Beden eğitimi öğretmenimiz Recep Kızılırmak´a teşekkür ederiz.