Hijyen projesi kapsamında mutfak ve yemekhanemizin ıslak zeminleri yenilendi. Bakanlığımızın gönderdiği 2017 yılı donatım ödenekleri kapsamında da yenilenmesi gereken makina, tehcizat ve donanım eksikleri giderildi.

Öğrencilerimizin sosyal yaşantısına hareket getirmek ve motivasyon sağlamak için,derslerden sonra öğrencilerin hazırladığı ve öğretmenlerimizin de katıldığı bir eğlence düzenlendi. Parti havasında geçen eğlenceden memnun olan öğrencilerimiz yeni hazırlıklara başladılar.

Okul girişimizde bulunan yağmur tahliye menfezi boruları Karayolları 77.Bölge Şefliği tarafından değiştirilmiş ve Korgan Belediyesi tarafından çakıl dökülmüş olup, ilerleyen günlerde beton dökülecektir. İlgili kurumlara teşekkür ederiz.

MEB ile Eczacıbaşı A.Ş. arasında yapılan protokolle  okulumuzda yürütülen "Hijyen Projesi" kapsamında pansiyon mutfağı ve yemekhanesinin seramik döşemeleri, altyapısı,elektrik hatları bitirilerek kullanıma hazır hale getirilmiştir.

Okul ve pansiyon WC - lavabolarında çalışmalar tüm hızıyla sürmektedir.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Fatsa´da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından atletizm yarışmaları yapıldı. Yarışmalara 19 ilçeden 224 öğrenci katıldı. Koşu yarışlarına katılan öğrencilerimizden;

Küçük kızlarda Medine Öket 2.

Küçük erkeklerde Serkan Düşün 4.

Yıldız kızlarda Hatice Sezgen  4.

Yıldız erkeklerde Enes Duran 4.

Olmuştur. Öğrencilerimize ve Beden eğitimi öğretmenimiz Recep Kızılırmak´a teşekkür ederiz.

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Anasınıfı öğrencilerimizin ders içinde yaptığı çalışmaları "Bugün Ne Yaptık" köşesinde sergiliyoruz.

14 Kasım Diyabet Günü nedeniyle okulumuz hemşiresi Taha Yasin KILIÇ tarafından seminer verildi.

İlçe kaymakamımız Sayın Faruk Doğru, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murtaza Alan ve Şube Müdürümüz Sayın Nazım Manguş okulumuzu ziyaret ettiler

Gölköy-Ulugöl Tabiat Parkında, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´nün düzenlediği 10 Kasım Atatürk´ü Anma Yol Koşusuna, okulumuzdan 5 erkek ve 4 kız öğrenci ile katıldık. 15 ilden 250 sporcunun katıldığı yarışmalarda erkekler 5000 m. kızlar 3000 m. koşu yarışı düzenlendi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, ebediyete intikalinin 79. yıl dönümünde, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte yürekten rahmet ve saygıyla andık.

Fatsa Kıvılcım Tiyatrosu tarafından "Yalancı Katip" adlı oyun okulumuz konferans salonunda sergilenmiştir. Öğrenci ve öğretmenler tarafından ilgiyle izlenen gösteri için tiyatro ekibi üyelerine teşekkür ederiz.

Öğrencilerimize demokratik toplum becerisi kazandırmak amacıyla her yıl yapılan Okul Öğrenci Meclisi seçimi 01/11/2017 tarihinde yapılmıştır. Seçilen tüm öğrencilerimizi tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz.

Okulumuzda merkezi Adana ilinde bulunan Kimsesiz ve Görme Engelliler Koruma Derneği tarafından dernek yararına konser verildi. Öğrencilerimize motivasyon kaynağı olan konser için ilgili kişilere teşekkür ederiz.

Cumhuriyetin İlanının 94. Yılı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Bayramı temalı öğrencilerimizin yaptığı resimler sergilendi.