24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Anasınıfı öğrencilerimizin ders içinde yaptığı çalışmaları "Bugün Ne Yaptık" köşesinde sergiliyoruz.

14 Kasım Diyabet Günü nedeniyle okulumuz hemşiresi Taha Yasin KILIÇ tarafından seminer verildi.

İlçe kaymakamımız Sayın Faruk Doğru, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murtaza Alan ve Şube Müdürümüz Sayın Nazım Manguş okulumuzu ziyaret ettiler

Gölköy-Ulugöl Tabiat Parkında, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´nün düzenlediği 10 Kasım Atatürk´ü Anma Yol Koşusuna, okulumuzdan 5 erkek ve 4 kız öğrenci ile katıldık. 15 ilden 250 sporcunun katıldığı yarışmalarda erkekler 5000 m. kızlar 3000 m. koşu yarışı düzenlendi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, ebediyete intikalinin 79. yıl dönümünde, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte yürekten rahmet ve saygıyla andık.

Fatsa Kıvılcım Tiyatrosu tarafından "Yalancı Katip" adlı oyun okulumuz konferans salonunda sergilenmiştir. Öğrenci ve öğretmenler tarafından ilgiyle izlenen gösteri için tiyatro ekibi üyelerine teşekkür ederiz.

Öğrencilerimize demokratik toplum becerisi kazandırmak amacıyla her yıl yapılan Okul Öğrenci Meclisi seçimi 01/11/2017 tarihinde yapılmıştır. Seçilen tüm öğrencilerimizi tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz.

Okulumuzda merkezi Adana ilinde bulunan Kimsesiz ve Görme Engelliler Koruma Derneği tarafından dernek yararına konser verildi. Öğrencilerimize motivasyon kaynağı olan konser için ilgili kişilere teşekkür ederiz.

Cumhuriyetin İlanının 94. Yılı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Bayramı temalı öğrencilerimizin yaptığı resimler sergilendi.

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Ordu´da açılan 4.kitap fuarını gezerek yazarlarla tanıştılar ve kitap alışverişi yaptılar

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Tıp Fakültesi öğrencilerinden bir grup hafta sonu tatillerini okulumuzda harcadılar.

3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri yapıldı. Etkinlik kapsamında öğrenci ve öğretmenlerimizle Kayabaşı mesire alanına yürüyüş düzenlendi. Mesire alanında çeşitli jimnastik hareketleri ve kısa bir bilgilendirme yapıldı.

Pansiyonumuzda öğrenci dinlenme salonları yenilendi. Öğrencilerimizin ilgisi ve yaş düzeylerine uygun oyun araçları ve  mobilyalarla yeniden dizayn edildi.

Eyl

Okulumuz Z-Kütüphanesi açılışı 22/09/2017 tarihinde İlçe Kaymakamı Sayın Faruk DOĞRU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murtaza ALAN ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşti.