Korgan Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: Eğitim-öğretim etkinliklerinin her aşamasında, teknolojik altyapısı ve donanımı ile bilim ve teknolojiden sanat ve spora kadar uzanan geniş bir yelpazede, bilgi kaynaklarına hızla ulaşabilen, geleceği şekillendirebilecek donanım ve cesarete sahip ATATÜRK gençleri yetiştiren; yüksek standartlardaki eğitim seviyesi ve topluma katkısı ile ulusal ve uluslararası düzeyde sektörünün öncüsü, emsallerine örnek, saygın bir özel eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Okul öncesi eğitim, ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretim kademelerindeki tüm eğitim-öğretim faaliyetleri ile buna bağlı etkinlikleri, profesyonel gücü amatör bir ruhla birleştiren değerlerini benimsemiş çalışanlarımız, öğrenci ve velilerimizin de katkılarıyla, ATATÜRK İlkeleri’nden ödün vermeksizin, Türkiye Cumhuriyeti´nin hedeflerine uygun olarak Türk Milli Eğitimi’nin ilke ve amaçları doğrultusunda yürütmek; özgür düşünen, özgüvene sahip, bilime ve bilimsel çalışmalara açık ve katılımcı, takım çalışmasını özümsemiş, çevreye duyarlı, ve insan haklarına saygılı üstün nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 15:20
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 10 - Okul lojmanı, okul bahçesi içinde olup, 5 katlı ve kaloriferlidir. 2+1 daireler 86 m2 dir.
Servis Bilgisi: Okulumuza ait 1 adet hizmet aracı mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: Sportif alanda, futbol, voleybol, puanlı atletizm, beyzbol, badminton gibi etkinlikler yoğun şekilde yapılmaktadır. Okulumuza ait 250 seyirci kapasiteli spor salonumuz bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: 2021-2022 eğitim öğretim yılında TUBİTAK 4006 Bilim Şenliği düzenlenmiştir.
Proje Çalışmaları: Tiflis Üniversitesi´yle birlikte Adım-Adım Bilime Doğru-6 projesi uygulanmıştır. Ayrıca her yıl, il ve ilçe çapında çeşitli projeler yapılmaktadır.

Telefon - 4526892267 (santral)

Belgegeçer - (452) 689 2030

WEB - https://korganyibo.meb.k12.tr

Adres - DİP MAH. GEDEMEN KÜME EVLERİ NO 5 KORGAN / ORDU

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Korgan- Niksar yolu üzerinde, ilçeye 5 km, halk arasında Gedemen Mevkii adlı yerdedir.

Adres - DİP MAH. GEDEMEN KÜME EVLERİ NO 5 KORGAN / ORDU

Ulaşım Tel:0 452 6892267 Fax:0 452 6892030 Araç ile ulaşım, ilçe merkezinden ilçe taşıtları ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine:5 km İl Merkezine:80 km