TÜRK MUTFAĞI HAFTASI

TÜRK MUTFAĞI HAFTASI

Okulumuzda Türk Mutfağı Haftası kapsamında düzenlenen Yöresel Yemek Festivali büyük bir coşkuyla gerçekleşti!

Etkinlikte Karadeniz’e özgü enfes tatlar yer aldı:

• Galdirik Kavurması
• Turşu Kavurması
• Pezü Turşusu
• Kara Lahana Çorbası
• Karalahana Sarması
• Su Böreği
• Gürcü Tavuğu
• Mısır Çorbası
• Un Helvası
• Burma Tatlısı
…ve daha birçok yöresel lezzet, kıymetli velilerimizin katkılarıyla hazırlandı.

Bir şenlik havasında geçen etkinliğimizde, hem kültürümüzü tanıttık hem de lezzetli yemeklerin tadına birlikte baktık. Katkı sunan tüm velilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

21.05.2025 70

21-05-202521-05-202521-05-202521-05-202521-05-202521-05-202521-05-202521-05-202521-05-202521-05-202521-05-202521-05-202521-05-202521-05-202521-05-202521-05-2025