E TWİNNİNG PROJEMİZ ''HER ZEKA BİR DÜNYA ''TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

Okul müdürümüz Yüksel AKDERE tarafından "Her Zeka Bir Dünya" bir eTwinning projesi başlatılmıştı.

"Her Zeka Bir Dünya " adlı projemiz, farklı kurumlardan bir araya gelen 7 Türk Ortak işbirliği ile gerçekleştirilmektedir.Projemizin temel hedefi  çoklu zeka kuramını kullanarak öğrencilerin ön yargılarını yıkıp derslerin daha eğlenceli ve verimli işlenmesini sağlamak. Biz bu projemizde 8 ayrı zeka türünü Matematik, Türkçe, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Teknoloji Tasarım ve Müzik derslerinin konu etkinliklerine entegre ederek öğrencilerin kalıcı öğrenmelerini sağlamayı ve öğrencilerin daha az baskın olan zeka türlerini geliştirmelerini hedefliyoruz.Proje sürecinde öğrencilerimize çesitli web 2.0 araçlarını tanıtacağız ve birlikte etkinlikler yaparak teknoloji kullanımı konusunda kendilerini geliştirmelerini sağlayacağız.

22.12.2021 137

22-12-202122-12-202122-12-202122-12-2021