KIZLARIMIZ SOFTBOLDA İL 2.Sİ OLDU.

MUĞLA´DA YAPILACAK OLAN TÜRKİYE GENELİ MÜSABAKADA OKULUMUZU TEMSİL HAKKI KAZANDILAR.

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

SATRANÇ YILDIZ GENEL TAKIMIMIZ İL 3.SÜ OLDU. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

ORDU GENELİ DÜZENLENEN PUANLI ATLETİZMDE ÖĞRENCİLERİMİZ RAHİM DURAN İL 2.Sİ, RECEP ALİ KAYMA İL 3.SÜ VE OKUL TAKIMIMIZ İL 5.Sİ  OLMUŞTUR.

BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Okulumuz öğrencileri Yıldız Kızlar Satranç müsabakasında  il 3.sü oldu. Öğrencilerimizi ve Soner hocamızı tebrik ederiz.

Özel sporcular atletizm branşında kızlar il 1.si , erkekler il 2.si oldu. Recep hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

ORDU GENELİ DÜZENLENEN BEYZBOL MÜSABAKALARINDA OKULUMUZ İL 1. Sİ OLDU. RECEP HOCAMIZI VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Sivil Savunma Kulübü rehber öğretmenleri Ali Şan KARAOĞLU ve Sümeyye ALTUNEL liderliğinde, öğrencilere sivil savunmanın önemi üzerine bilgilendirici konuşmalar yapıldı. Akabinde okulumuzda ve pansiyonda tahliye tatbikatı ve yangın söndürme tatbikatı yapıldı.

Akıl ve zeka oyunları yarışmaları ile öğrencilerin eğlenceli vakit geçirirken analitik düşünme teknikleri ile tanışmaları ve bu becerilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla ilçemizde bulunan resmi İlkokul ve Ortaokul öğrencileri arasında 9-11 yaş kategorisinde Mangala, Reversi, Hedef-5, Q-Bitz, Equilibrio oyunlarında ve 12-14 yaş kategorisinde Mangala Reversi, Hedef-5, Kulami oyunlarından İlçemizde Zeka Oyunları Turnuvası düzenlenmiştir. Turnuvada ilk 3´e giren öğrencilerimize hediyelerini İlçe Kaymakamımız Engin TOK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murtaza ALAN takdim etmişlerdir. Turnuvada çaba sergileyen öğrencilerimizi ve onlara rehberlik eden öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

VELİLERİMİZE GÖSTERDİKLERİ İLGİ VE ALAKA İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ordu İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Ercan ZENGİN, Erol BAŞAR; İlçe Milli Eğitim Müdürü Murtaza ALAN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Kenan KÖKLÜKAYA, Şükrü YÜKSEL okulumuzu ve pansiyondaki öğrencileri ziyaret ettiler.

Pansiyonda öğrencilerle birlikte güzel bir akşam yemeği yediler. Ardından öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin hazırladığı müzik şölenine katıldılar. Daha sonra spor salonuna geçip öğrencilerle birlikte eğlendiler. Tekrar pansiyona gelip Prof. Dr. Fuat SEZGİN Belgeseli izlediler. Patlamış mısır ve meyve suyu ikramının ardından öğrencilerle beraber etüt salonuna geçtiler. Beraber kitap okudular.

Bir sonraki gün okula geçip derslikleri gezdiler ve okulumuzdan ayrıldılar.

İdarecilerimize, öğretmenlerimize ve değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

KORGAN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ VE PERSONELİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER. GÜZEL BİR SABAH KAHVALTISININ ARDINDAN ÖĞRENCİLERİMİZ MİSAFİR ÖĞRENCİLERLE SINIF ORTAMINDA TANIŞIP KAYNAŞTILAR. SPOR SALONUNDA KURULAN OYUN PARKURUNDA EĞLENCELİ VAKİT GEÇİREN MİSAFİRELERİMİZ İYİ DİLEK VE TEMENNİLERLE OKULUMUZDAN AYRILDILAR. BU GÜZEL ZİYARETİN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE VE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ..

ORDU İLİNDE YAPILAN KROS MÜSABAKaSINDA OKULUMUZ TAKIM OLARAK İLDE 3. OLMUŞLARDIR.

ÖĞRENCİMİZ RAHİM DURAN İL 2.Sİ OLMUŞTUR.

HOCAMIZ RECEP KIZILIRMAK´I VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Okulumuzda Eczacıbaşı A.Ş. nin yürütmekte olduğu Hijyen Projesi kapsamında Korgan Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine ve Sarıaliç İlkokulu öğrencilerine hijyen konusunda seminer verildi.

Okulumuz 8. sınıf öğrencileriyle Okul Rehber Öğretmeni Ahmet Arslan koordinatörlüğünde KOŞARAK HEDEF BULMA "ORYANTİRİNG" etkinliğimizi icra ettik. Öğrencilerimiz okul alanı içerisine yerleştirilen LGS sorularını bulup cevapladılar. Yapılan etkinlik öğrencilerimizin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağladı ve eğlenerek öğrendiler. Etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ali Ekici önderliğinde okulumuzda 6. 7. ve 8. sınıf öğrencileri arasında ilahi yarışması düzenlendi.

Yarışmaya katılan 13 öğrenci arasında Melike Avıncı ve Merve Öket 1. oldu.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.